Welkom bij Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ziekenhuis Gelderse Vallei is een ziekenhuis dat streeft naar excellente zorg. Door sterke samenwerkingsverbanden met Wageningen Universiteit en een sterke oriëntatie op het belang van beweging en gezonde voeding, is het ziekenhuis onderscheidend in de regio.

Ziekenhuis Gelderse Vallei: At your request

In Ziekenhuis Gelderse Vallei worden patienten verwend. Zij mogen op bijna ieder moment van de dag zelf bestellen wat zij graag willen weten. Uiteraard zijn er controleplekken ingebouwd zodat patienten maaltijden krijgen die past bij een eventueel dieet. In deze video wordt de wijze van bestellen stap voor stap uitgelegd.

Productvoorlichting Mediq

Mediq brengt in deze video een product onder de aandacht, dat bestemd is voor mensen met de ziekte van Crohn. Hierbij wordt verteld wat het middel is, hoe het middel ingenomen moet worden en wanneer dit product geslikt wordt.

Dynamisch ondernemingsplan in korte animatie

De Woningstichting Wageningen is een actieve woningbouwvereniging vol ambitie. Deze ambities en plannen zijn uitgebreid beschreven in dynamisch ondernemingsplan. Om dit ondernemingsplan toegankelijk te maken voor een brede doelgroep, is door Bevlogen Beeldproducties een vertaling gemaakt in de vorm van een animatie.

Bewegend beeld laat zien wie je bent. Daarom vraagt het maken van een goede beeldproductie veel aandacht. Aandacht voor de externe wereld  (zoals wie is de doelgroep), maar ook wie is de interne wereld? Wat willen we als organisatie uitstralen, welk imago streven we na? Die in- en externe wereld moet met elkaar in balans gebracht worden in het beeld dat u laat maken. Bevlogen beeldproducties gaat samen met u in een uitgebreid persoonlijk gesprek op zoek naar die inhoud en de vorm die daar het beste bij past. De producties variëren van simpele dynamische infographics tot uitgebreide videoproducties. B bevlogen beeldproducties maakt hoge kwaliteit bedrijfsfilms tot en met kleine simpele ervaringsvideo’s en animaties. Hieronder vindt u een kort overzicht van enkele producties.